Официално! Лишават Меган и Хари от титлите им (Придворни на бунт след последния скандал)

Гласувайте за статията

Меган и Хари да бъдат лишени от титлите си, настояват от двореца

Меган и Хари може да бъдат официално лишени от титлите си. Кралски служители заявиха, че е неприемливо двойката да се смятат за членове на кралското семейство, а в същото време да предизвикват толкова тежки скандали в двореца.

„Херцогът на Съсекс прекарва значително време, подчертавайки, че не се различава от никой друг и атакува монархията, която според него му е причинила толкова много болка. Създава се усещането, че ако толкова не харесвате институцията, не трябва да носите и титла.

Разкривайки напрежението и драмата, която сега съществува между Съсекс и другите членове на кралско семейство, друг източник казва: „Те трябва да се откажат от титлите си, които продължават да ползват, както се договориха да направят със своите почетни звания „техни кралски височества“.

„Те просто трябва да станат Хари и Меган. И ако откажат да направят това, трябва да обяснят защо не искат“, заключават придворните.

Макар да е ясно, че не се планират официални ходове за лишаване на двойката от техните титли, натискът върху тях сами да се откажат от ползването им, показва колко дълбоко е станало чувството за предателство в Двореца.

Хари остави старши Роялс в недоумение с разказите си за „ужасната липса на състрадание“ в изчерпателното 90-минутно интервю миналата седмица с актьора Дакс Шепърд.

Коментарите му разбиха всички надежди, че събирането му с Чарлз и принц Уилям на погребението на херцога на Единбург миналия месец може да доведе до помирение след интервюто на Опра Уинфри. Припомняме ви, че в него той и Меган обвиняват Кралското семейство в институционален расизъм и отказ да се помогне на херцогинята, която е била пред самоубийство.

Придворни лишават Меган и Хари от титлите им сн. Ройтерс

Придворни лишават Меган и Хари от титлите им сн. Ройтерс

Близък приятел на принц Чарлз обаче наскоро заяви: „Ако следвате логиката на Хари и се отнасяте към кралските семейства точно като към обикновените хора, тогава принцът е самотен родител, който прави всичко възможно да отгледа сам децата си. И то от години. Лесно е да съдиш отстрани“, завърши той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар