Тошко Йорданов изкара наяве скандалната истина

Гласувайте за статията

За съжаление действителността е точно такава

Заместник-председателят на „Има такъв народ“ – Тошко Йорданов, изкара наяве скандалната истина.

В ефира на предаването „Панорама“, той разказа за голямата трагедия в семейството му.
От думите на Тошко Йорданов стана ясно как е починала баба му, която била „мандахерцана из ямболската болница, която е отвратителна като условия“.

Тошко Йорданов

За съжаление действителността е точно такава

Бабата на Йорданов била приета в лечебното заведение, след като получила инсулт. Там обаче решили, че има коронавирус. Два дни по-късно жената починала. Трагедията се разиграва 2020 година.

„Баба ми получи инсулт и влезе в ямболската болница. В отделението нямаше нито един случай на коронавирус. След това решиха, че има коронавирус, мандахерцаха я из ямболската болница, която е отвратителна като условия – без асансьори са я разнасяли с някакви носилки нагоре-надолу на скенер и тя умря след два дни.

След което майка ми трябваше да я погребва в оловен ковчег, защото не може да се прости с майка си заради диагноза коронавирус на някакъв тест. Той между другото дойде с четири или пет дни закъснение. Мисля, че след смъртта й дойде, без да има нито един болен от коронавирус наоколо“, разказа Тошко Йорданов при гостуването в „Панорама“ по БНТ.

Според него НОЩ не можело да се ръководи от хирург. По-скоро за вирусни инфекции той би послушал проф. Андрей Чорбанов, отколкото ген. Мутафчийски.
„Това, че някои страни правят глупави ходове, значи ли, че и ние трябва да правим същото?“, попита дясната ръка на Слави Трифонов, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар