Парис Хилтън със сватба онлайн: Този път се омъжвам наистина и пред всички!

Парис Хилтън със сватба онлайн: Този път се омъжвам наистина и пред всички!
5 (100%) 1 vote

Парис Хилтън обяви, че се омъжва

След повече от три развалени годежа, десетки съсипани връзки и една отменена сватба, Парис Хилтън реши да се омъжи. Нещо повече – милиардерската наследница е решила да превърне сватбата си в истинско риалити. И да се омъжи онлайн пред всички.

Наследницата на верига от луксозни хотели и риалити икона Парис Хилтън обяви, че ще покаже всяка своя стъпка към олтара в предстоящия документален сериал в 13 части, озаглавен „Влюбената Парис“.

„Омъжвам се и вие сте поканени“, заяви 40-годишната бъдеща булка, която може да се похвали с 46 милиона последователи в социалните мрежи.

Това не е първото риалити, в което блондинката участва. Преди няколко години тя си взе вана пред всички, като се съблече в ефира на МТВ и се изкъпа пред очите на милиони зрители. Тогава всички бяха шокирани. А самата Парис с месеци носи клеймото на кокетка, алчна за слава и популярност.

„Елате зад кулисите с мен по време на подготовката ми за сватбата и предстоящия меден месец в новата ми поредица „Влюбената Парис“!“, написа във Фейсбук тя.

„Влюбената Парис“ ще обхване целия процес по подготовка на сватбата. От избора на сватбена рокля до сватбената церемония, както и партито, всички ще видят стъпка по стъпка плановете на Парис. А зрителите ще видят и една по-лична страна на Парис, която обикновено се вижда само от най-близките й приятели и семейството.

Хилтън и нейният годеник Картър Рем отпразнуваха 17 месеца като двойка на 29 април. 40-годишният Картър, съосновател на M13, предложи на Парис през февруари, докато беше на почивка на частен остров.

Парис Хилтън с риалити венчавка сн. Инстаграм

Парис Хилтън с риалити венчавка сн. Инстаграм

Това е трети годеж за милиардерската наследница, за който обществото знае. Красавицата заряза един куп мъже пред олтара, а отделно и връзките й не приключваха особено добре. Дори семейството й се надява този път всичко да приключи със заветното „Да“. И русата красавица най-после да застане пред олтара и да се омъжи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар