Принц Чарлз съкрушен: Надявах се, че Кейт и Уилям ще върнат Хари в пътя!

Гласувайте за статията

Принц Чарлз е силно разочарован заради сина си Хари

Принц Чарлз възлагал големи надежди на Кейт и Уилям, за да вкарат Хари в пътя. Но след последното му интервю принцът на Уелс е напълно съкрушен. Дори погребението на принц Филип, за което мнозина вярваха, че е мост на мира, не успя да събере разбитото семейство. Хари продължава да негодува, а Уилям и Кейт са силно разочаровани от него.

Бруталната атака на принц Хари върху родителските способности на баща му в американски подкаст тази седмица доведе до шок много кралски наблюдатели. И те активно спекулират, че отношенията между принц Чарлз и Хари Съсекс са достигнали дъното.

Но престолонаследникът остава твърдо решен да намери път обратно към Хари. И да върне в кралския двор своенравния си син и съпругата му Меган Маркъл – дори ако са необходими години, за да се постигне ново сближаване.

Приближени на принца на Уелс признават, че връзката баща / син в момента е „меко казано напрегната“, но те настояват, че Чарлз е фокусиран върху намирането на дългосрочно решение, а не да отговаря на редовните вербални ракети на Хари.

„Принцът на Уелс знае, че не винаги е успявал като баща, но се е опитал да даде най-доброто от себе си. Хари страда от малък заради загубата на майка си. Това не е лесна ситуация за никого. Но принц Чарлз би предпочел синът му да е до него, а не да се карат. Разбира се, съществува и разочарование и тъга от интервюто с Опра и връзката му с Хари е меко казано напрегната“, казва още кралски наблюдател пред „Дейли мейл“.

Принц Хари изостри още повече отношенията с баща си сн. Инстаграм

Принц Хари изостри още повече отношенията с баща си сн. Инстаграм

Придворните обаче не са ангажирани да търсят решение на кризата. Надеждата е в Кейт и Уилям. Съпрузите имат нелеката задача да помогнат на Чарлз да върне сина си. Снаха му вече направи опит за помирение на погребението на Филип. Той явно не е бил достатъчен, защото Хари нанесе нов удар по семейството си. Но фактът, че Чарлз не се отказва от сина си, дори и след това е забележителен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар