Херцогът цял живот ще помни срещата си с американката в супермаркет

На 19 май принц Хари и Меган Маркъл ще отпразнуват третата си годишнина от сватбата. Връзката между влюбените винаги е била трудна, а пътят към дългоочакваното щастие трънлив. Онзи ден внукът на Елизабет II си спомни как започна техния роман. [caption id="attachment_666546" align="aligncenter" width="515"]Принц Хари говори за първата си среща с Меган:Преструвахме се на непознати! (Още за драмата) Херцогът проговори за първата си среща с Меган[/caption]

Принц Хари, който участва в записа на новия подкаст на Дакс Шепърд , призна, че двамата с Меган трябвало дълго време да крият чувствата си. Херцогът не се появявал публично с любимата си. Първата среща на двойката била много необичайна.

Хари и Меган се срещнали в един от супермаркетите в Лондон, защото не искали да привличат вниманието на папараците. Влюбените се престрували, че избират продукти, като по това време си изпращали съобщения от телефоните.

Престорихме се, че не се познаваме. Бях с бейзболна шапка и бях вперил очи в пода", опитвайки се да остана неразпознат, каза принцът.

Според него нищо не се е променило и след сватбата. Представителите на британската преса продължиха да ги преследват и само преместването в щатите им позволи да дишат по-спокойно. „Сега мога да вдигна глава, да карам колело. Тук се чувствам много различно. Същото е и с Меган. Тя се чувства много по-добре “, обобщи херцогът, който смята преместването в САЩ за едно от най-добрите решения в живота си, предават от graziamagazine.ru.