Хороскоп за 15 май, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Отлично време да се заемете с нещо полезно и интересно. Може да се върнете към неща, които преди не сте успели да осъществите. Не са изключени новини или предложения, които ще ви донесат прилични доходи. Ще имате срещи със приятели, които ще ви вдъхновят и заредят с позитивни емоции.

СКОРПИОН

Началото на деня е напрегнато. Ще се появят нови задачи, с които ще може да се справите само ако работите самостоятелно и не се разсейвате. Ще трябва да промените плановете си и да отложите някои ангажименти. Ще имате непланирани срещи, но приятни и ползотворни.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще е успешен, ако сте настроени сериозно и не разчитате само на подкрепата на звездите. Ще трябва да положите доста усилия, за да постигнете целите си. Не всичко ще ви се получава веднага. Ще ви трябват и помощ, за да имате резултати. Не бързайте с покупките, особено ако са големи.

КОЗИРОГ

Днес ще свършите много полезна работа, не само за себе си. Хората около вас ще са ви благодарни за грижите и подкрепата, а и за това, че се държите изключително тактично и деликатно в конфузни ситуации. Възможни са неочаквани предложения. Отговорете положително и няма да съжалявате за това.

ВОДОЛЕЙ

Ако започнете нещо ново, не разчитайте на внезапен успех. Усвояването и ученето няма да стават лесно. Ще ви бъде сложно да запомните всичко и да се ориентирате в сложни въпроси. Днес е благоприятен ден от гледна точка на личните отношения. Всичко ще върви на добре, а разногласията ще остават в миналото.

РИБИ

Сутринта е малко объркана. Няма да завършвате навреме започнатото и няма да постигате нужните резултати. Трябва да сте търпеливи и последователни. Втората половина на деня ще е по-лесна и по-приятна. Деловото чувство няма да ви подведе и ще направите успешни сделки.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар