Хороскоп за 15 май, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят може да ви донесе големи промени. Готови сте за нещо ново, така че се възползвайте всяка възможност, която ви се предостави. Важно е да избегнете необмислени стъпки, да предотвратите всички възможни последствия. Ръководете се от здравия смисъл, а не от емоциите.

ТЕЛЕЦ

Денят ще започне напрегнато. Ще сте нервни и тревожни, защото не всичко ще върви по план. Избягвайте конфликти. Ако до обед сте действали самостоятелно, след обед ще трябва да обедините усилията колегите. Вечерта отделете за спокойно обмисляне на някои случили се събития.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е успешен и няма за какво да се тревожите. Късметът ще бъде с вас, така че безпогрешно ще избирате верните пътища. Ще се запознаете с хора, които по-късно могат да ви окажат ценни услуги. Днес ще правите добро впечатление , ако се държите естествено и непринудено.

РАК

Благоприятен ден за работни разговори и обсъждане на всякакви въпроси относно финанси и имущество. Вие сте сериозни и внимателни към детайлите. Опирате се на фактите и сте готови да чуете добрите съвети. Днес това ще ви помогне лесно ще намерите компромис при спорни ситуации.

ЛЪВ

Напрегнат и интересен ден. Важно е правилно да разпределите силите си и да не губите време и енергия за дребни неща. Опитът и интуицията също ще ви помогнат. Привечер ви очакват романтични изненади. Добро време за виждане и срещи с любим човек.

ДЕВА

Настроени сте оптимистично и доста ще надценявате възможностите си. Не вярвайте на илюзиите, а се постарайте да гледате реално на нещата. Това ще ви помогне да избегнете действия, за които ще съжалявате по-късно и ще доведе до по-добри резултати, отколкото сте очаквали. 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар