Маги Халваджиян заби нож в гърба на Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Продуцентът не крие, че недолюбва половинката на актьора

Продуцентът Маги Халваджиян нанесе изключително жесток удар на най-успешния си кадър Димитър Рачков.

Актьорът и тв водещ, който от два месеца се хвали със собствено шоу, бе предаден от шефа си. Сякаш не стига това, а се оказа, че в основата стои бившата му – Мария Игнатова.

Маги Халваджиян

Продуцентът не крие, че недолюбва половинката на актьора

Всички очакваха, че Маги Халваджиян ще вземе страната на Рачков след раздялата му с Мария. И комикът се надявал на това. Според мнозина именно това е причината блондинката да бъде натирена в конкурентната телевизия. Нещата обаче търпят обрат, а потърпевш ще се окаже Рачков. Несъмнено ще му се наложи да види най-ужасната гледка.

Продуцентът на „Забраненото шоу на Рачков“ седна на обяд и бутилка вино с Мария Игнатова и новата й половинка Ивайло Нойзи. В светските среди се шушука, че това е удар под кръста срещу Рачков. Именно той е човекът, който в продължение на над 10 години носи на гърба си продукциите на клана Халваджиян.

Мария и Рачков се разделили след голям скандал и оттогава не си говорят. Засичали са се два пъти на рождени дни на техни общи приятели, но заставали отдалечени един от друг, че да не могат да им се засекат погледите.

Всички очакваха, че Маги ще натири Игнатова, за да угоди на „златната си кокошка“. Той показа професионализъм и въпреки техните разправии успя да запази добрия тон и с двете страни. Нещо повече, приел е новите половинки на своите работници, но не криел, че предпочита мъжа на Игнатова пред плеймейтката на Рачков.

„Папараци“ върви към финала си. Договорът на Мария със сигурност няма да бъде подновен предвид ниския рейтинг. Маги обаче обещал да Мария да й намери работа от есента в някой следващ проект, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар