Изненадващ обрат с Ани Салич

Гласувайте за статията

Тя неведнъж е споделяла, че е крайно изморена от темповете си на живот

Няма да повярвате какво се случва с Ани Салич.

Телевизионерка №1 Ани Салич намекна, че мисли за „пенсиониране“ от екрана. Дилемата дали при евентуалното ѝ оттегляне ще продължи да бъде уважавана от зрителите и колегите, както в момента, я измъчвала отсега.

Ани Салич

Тя неведнъж е споделяла, че е крайно изморена от темповете си на живот

В подобни размисли новинарката изпаднала навръх скорошния си рожден ден. Ани Салич е сред малкото тв звезди, които не страдат от скрупули по отношение на възрастта си. Тя никога не е крила истинските си години.

„Няма как да не си призная, че започвам 53 години… От снощи телефонът ми не е спрял, а аз нямам толкова ръце и време да отговоря на всички. Ето защо тук благодаря за топлите думи и усмивки, които ми изпращате откъде ли не! И дано да се радвам на същото внимание и уважение, когато сляза от екран… Кажете по едно наздраве за мен довечера“, написа водещата на новините по Нова тв в своя личен Фейсбук профил преди няколко дни.

Не е ясно дали ще изкара до пенсия в нюзрума

Неведнъж Ани е споделяла, че е крайно изморена от темповете си на живот и че телевизията ѝ e дала, но и взела много. Досега тя не се е осмелявала да предприема кардинална промяна и никога не е падала от екран. Отказа се обаче да прави шоута и програми извън новинарските емисии, които ангажират голяма част от времето ѝ.

Не е ясно дали Салич ще изкара до пенсионна възраст в нюзрума. Че мисли за смяна на амплоато, тя даде ясна заявка още преди няколко години, когато се разбра, че е станала студентка отново на 50. Тв звездата взе диплома по сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма във Военната академия „Г. С. Раковски“, където завърши магистърски курс.

Тя защити знанията си с отличие и се похвали, че е изключително интересно да учиш на тази възраст. Призна, че за нея следването е едно от предизвикателствата в живота ѝ, което ѝ е донесло голямо удовлетворение. С новия кетап журналистката би могла да работи като експерт по антитероризъм – сфера, която за нея представлява интерес.

Припомняме, че Ани Салич е завършила английска езикова гимназия в родния си Благоевград, а след това специалност „Научна информация“ в Колежа по библиотечно дело в София. Преди да стане едно от най-разпознаваемите тв лица, е работила като преводачка, библиотекарка, секретарка и дори е продавала лекарства, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар