Ясновидка направи сензационна прогноза за президентските избори

Гласувайте за статията

Ясновидка направи сензационна прогноза за резултата от президентските избори

Ясновидката Виктория-Александра Николова от Девня предсказа какво ще се случи на президентските избори. Според нея жена ще победи Румен Радев.

Тя определя себе си като „медиум“. Виктория е родом от Варна, но е живяла дълго време в Австрия, а сега се е установила в Девня.

Десетки хора я търсят за помощ, а тя твърди, че силите си дължи на самата Ванга.

„Не викам духове, държа да подчертая това, защото много хора ме питат и изпитват страх. Не си го позволявам. Помощта ми идва от страна на духовни лечители, учители, които ми дават напътствия. Ванга се включва, когато работя с хората. Тя е основният човек, като душа, който ми помага“, споделя гадателката.

Тя разкрива, че предсказанията, които прави, са лично от Ванга.

„Малко е сложно за обяснение и комплицирано за разбиране. Досега не си позволявах да споменавам нейното име, защото прекалено много хора се възползват негативно от това“, споделя още Виктория.

Тя позна за извънредното положение и КПП-тата през миналата година, разгрома за ГЕРБ на парламентарните избори през април, както и затишието на пандемията.

Според нея до есента коварният вирус ще е просто лош спомен. Гадателката предсказва, че на президентски избори ще се появи жена кандидат с големи шансове за победа, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар