Ани Салич е на път да вземе важно решение

Гласувайте за статията

Ани Салич е на път да вземе важно решение за кариерата си

Ани Салич направи намек, че вече мисли за пенсиониране. Новинарката обмисля възможността да се оттегли от телевизията. Но дилемата дали и след това ще продължи да бъде уважавана от зрителите и колегите, отсега я измъчва.
Навръх скорошния си рожден ден тя се замисли по въпроса. Тя е от малкото известни личности, които нямат притеснения за възрастта си и никога не е криела истинските си години.

„Няма как да не си призная, че започвам 53 години… От снощи телефонът ми не е спрял, а аз нямам толкова ръце и време да отговоря на всички. Ето защо тук благодаря за топлите думи и усмивки, които ми изпращате откъде ли не! И дано да се радвам на същото внимание и уважение, когато сляза от екран… Кажете по едно наздраве за мен довечера“, написа водещата в профила си в мрежата.

Многократно тя е споделяла, че е изключено изморена от темповете си на живот.

Тя даде заявка за намеренията си да смени амплоато още преди няколко години, когато се разбра, че се е записала да следва на 50. Тв звездата взе диплома по сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма във Военната академия „Г. С. Раковски“, където завърши магистърски курс, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар