Жената на Миро проговори след трагедията

Гласувайте за статията

Той издъхна внезапно на 13 май

Половинката на Мирослав Георгиев, по-известен като Миро от „Биг Брадър“ 2 – Екатерина Дюлгерова, написа първи думи след голямата трагедия, която я сполетя.

Припомняме, че Миро от „Биг Брадър“ издъхна внезапно в четвъртък сутрин. Той си отиде от този свят само на 41 години. На този етап все още не е ясна причината, довела до фаталния край.

Миро

Той издъхна внезапно на 13 май

Ето какво написа във Фейсбук почернената му половинка, която има и 4 годишен син от Миро – Давид:
„Скъпи близки и приятели, на 13.05.2021г. от този свят без време ни напусна един истински достоен, любящ, смел и непреклонен човек с нестихваща енергия и огромно сърце. Сърце в което имаше място и огромна любов за всички близки, познати и непознати.

Той беше човек на който всички се възхищавахме и ни беше пример. Син, баща, брат и любим, който ще липсва неописуемо на всички ни.

Всеки, който иска да се сбогува с него и да се помоли за душата му може да го направи на 17.05.2021г. от 14:15 в зала „Амбър“ кв. Орландовци, ул.Кожарска 2 ( До Централни Софийски Гробища)“, пише тя, отбелязва blitz.bg.

Ники Кънчев, който бе дълги години водещ на Биг Брадър бе човекът, съобщил на широката общественост тъжната новина от профила си във Фейсбук. Той също е съсипан от преждевременната смърт на Миро.

Поклон пред паметта му!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар