Съквартирантка на Кейт Мидълтън: Уилям си падна по нея от самото начало!

Гласувайте за статията

Бивша съквартирантка на Кейт Мидълтън с неочаквани разкрития за началото на връзката им

Жена, споделяла общежитие с херцога и херцогинята на Кеймбридж, казва, че принц Уилям „винаги е обръщал внимание“ на Кейт Мидълтън, когато е била в стаята.

Лора Варшауер от Ню Джърси, която се запознава с двойката през 2001 г. в университета „Сейнт Андрюс“ в Шотландия, навлезе в подробности за връзката им. По времето когато всички те живееха в общежитието „Сейнт Салватор“, според нея помежду им определено е имало „определена химия“.

Лора, която днес е автор на песни и дори е написала музика за сватбата на Кембридж, бързо се сприятелила с „Уил Уелс“, който живеел в коридора срещу нея, и Кейт, чиято стая била на долния етаж.

Тя казва, че е имало „малки моменти“ между Уилям и Кейт. И точно те я карали да вярва още тогава, че двойката ще има бъдеще заедно.

„Винаги, когато Кейт беше в стаята, Уил просто не спираше да й обръща внимание“, каза тя пред „People“.

„Когато седяхме на обяд в трапезарията, двамата си говореха непрекъснато. Беше невероятно да видим колко естествено беше това, как имаха толкова много неща да си кажат“.

Лора разкрива още подробности от студентския им живот, като това, че Уилям я посещавал редовно на лов за бисквити, а Кейт обичала да седи на леглото си и да свири на китара.

Тя каза, че „истинската„ херцогиня „се е чувствала прекрасно с нея“, когато се срещнали за първи път. В същото време, Уилям не изпускал Кейт от поглед. И се стараел да се държи възможно най-нормално с всички. Освен в някои специални моменти.

Кейт Мидълтън пленила Уилям от пръв поглед сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън пленила Уилям от пръв поглед сн. Инстаграм

„Имаше благотворителен търг, където можете да наддавате за човек, с когото да прекарате заедно деня и Уил плати 200 паунда за Кейт. Тя беше облечена в училищна униформа и беше застанала на тези каменни стъпала с всички нас отдолу. Тази вечер никой друг не успя да спечели Кейт. Тогава на всички им стана ясно, че имат връзка“, допълва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар