Дворецът настръхна срещу обвиненията на Хари: С Меган никога не признаха своята вина!

Гласувайте за статията

Дворецът скочи срещу обвиненията на Хари

Вътрешни лица от двореца отвърнаха на „безполезния“ подкаст на принц Хари по повод баща му. Изявленията на херцога, че е отчужден с принц Чарлз, защото „се е отнасял с мен така, както е бил третиран“ и е причинил „генетична болка и страдание“, заради които е решил да избяга в Лос Анджелис, предизвикаха остра реакция.

И въпреки че, нито Бъкингамският дворец, нито Кларънс Хаус коментираха интервюто вчера, отзвук имаше. За всички е ясно, че се чувстват разочаровани, че херцогът продължава да говори публично за дълбоко лични семейни отношения. И реагира доста бурно, при това.

Източник заявява: „Те изглежда правят кариери, като се стараят да говорят за миналото си. Не е полезно за никого“. Вътрешни източници също така отбелязват, че сякаш „никога нищо не се е случило по тяхна вина“.

Принц Хари помрачи родителството на принц Чарлз, докато изливаше сърцето си в подкаст за психичното здраве в САЩ. И каза, че се е преместил в Калифорния със семейството си, за да „прекъсне цикъла“ на „болка“, който е търпял като член на кралското семейство.

Херцогът призна, че е искал да напусне фирмата в „ранните 20-те години“ поради това, че е видял „какво направиха с майка ми“. И каза, че Меган Маркъл го е насърчила да се подложи на терапия като сега е заключила: „Не е нужно да си принц повече“.

Хари, който очаква дъщеря с Меган това лято, предположи, че Чарлз е „страдал“ заради възпитанието си, дадено му от кралицата и принц Филип. А принцът на Уелс „се е отнасял към мен така, както е бил третиран“, наричайки случилото се „генетична болка“.

Дворецът настръхна срещу принц Хари сн. BBC/You Tube

Дворецът настръхна срещу принц Хари сн. BBC/You Tube

„Така или иначе се предават много генетични болки и страдания, така че ние като родители трябва да правим най-доброто, което можем. За да се опитаме да кажем „Знаеш ли дете мое, ще се уверя, че на теб няма да ти се случи това, което преживях аз“, завършва той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар