Нанси Карабойчева ражда второто си дете през юли (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Нанси Карабойчева крие името на второто си дете от суеверие

Носителката на престижната титла „Мис България“ Нанси Карабойчева и волейболистът Добромир Димитров са в трепетно очакване на втори син. Бебето ще се появи през юли, разкри самата Нанси. По същото време през изминалата година проплака първото им момче Матей.

Новината, че Нанси очаква втора рожба изненада както почитателите, така и част от близките й приятели и познати. „Наистина стана много бързо. Истината е, че не беше точно планирано. Всъщност с мъжа ми още като родих, започнахме да обсъждаме варианта да имаме още едно дете.

Само че говорихме за някакъв период, след като Мати стане на поне шест месеца, примерно. Но съдбата си знае работата и се случи по-рано. Така че очакваме отново юли второто бебче. Избрали сме име, но до раждането ще го пазим в тайна“, казва Нанси.

Различни бременности

Намира двете бременности за различни. „През тази нямах толкова гадене и повръщане, неразположение в първите месеци, но пък сега от доста по-рано ми е тежичко. Определено това да гледаш бебче и да си бременна е предизвикателство.

Аз, за щастие, имам съпруг, който ми помага много с всички задачи. Смятам, че по-голямо приключение ще е, когато и двамата вече са на бял свят и трябва да се справям с едно прохождащо или ходещо дотогава мъниче и с едно бебче“, допълва с усмивка красавицата, пише „Телеграф“.

Нанси издава, че синът й Матей кипи от енергия. „Когато тъкмо беше навършил седем месеца и започна да се изправя и да се опитва да прави някакви крачки, аз бях леко шокирана, защото ми се струваше много малък.

Вече е на девет месеца и все по-смело се опитва да ходи с помощ. Лази и иска постоянно да прави нещо различно. И като цяло си е малко диваненце, ама в хубавия смисъл на думата. Аз много се радвам, че е такова живо и слънчево дете, защото е забавно през цялото време“, издава Карабойчева.

Нанси Карабойчева ражда второто си дете през юли сн. Инстаграм

Нанси Карабойчева ражда второто си дете през юли сн. Инстаграм

Добромир се справя страхотно с ролята си на баща, като едновременно с това успява да помага на жена си с домакинството. „Ако трябва да съм напълно честна, по-скоро аз му помагам на него. Готвенето е единствената сфера, която не му е силна и там изцяло всичко е в моите ръце. Но оттам нататък всичко останало той го върши“, казва тя, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар