Камелия се превърна в клонинг на Емилия

Гласувайте за статията
Общ фризьор, гримьор и пластичен хирург направиха певиците еднакви

Феновете объркаха Камелия с колежката й Емилия – пише в. „Уикенд“. В последно време блондинката от Чипровци се видоизмени доста и приликата й с бившата половинка на Коко Динев е поразителна – отбелязва изданието.

Камелия изгуби своята индивидуалност, след като си „окастри“ носа. Всички почитатели на фолк дивата я критикуват за интервенцията и не спират да й пишат, че е добила комичен вид с новия си чип нос.

Емилия от години е с изпилен от хирурзите нос, който е коригиран два или три пъти, докато не се сдоби с досегашния си тънък обонятелен орган. Феновете на двете изпълнителки от лекия жанр са шокирани от приликата им и това, че на някои кадри са като еднояйчни близначки.
„Дали са се оперирали при един и същ хирург, или просто на всички правят еднакви носове“ – питат се фенове.

Истината е по-простичка – главната причина за приликата между двете е, че ползват общ гримьор, фризьор и пластичен хирург. В чалгата, а и не само там, обикновено певиците работят с едно-две имена, които са актуални 3-4 години, после залязват и идва ред на нови. Докато са на върха на славата, хората, които се грижат за външния вид на звездите, не се стремят към разнообразие, а напротив – бълват клонинги – коментира изданието.

Камелия и Емилия са вече като близначки

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар