Хороскоп за 14 май, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Не винаги ще се разбирате с околните. Може да постигнете много от целите си, ако разчитате на собствените си сили и не чакате някой да ви помогне, дори и със съвет. Когато става въпрос за пари, по-добре не рискувайте. Идеите ви ще се реализират по-късно.

СКОРПИОН

Днес сте избухливи и раздразнителни. Вероятността да обидите хора, които обичате и уважавате е голяма. Втората половина на деня е изключително благоприятна за всякакви занимания, свързани с творчество. Към решението на много проблеми ще подходите нестандартно.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате възможност да укрепите съществуващите връзки и да се договорите за сътрудничество с нови познати. Някои от вас ще вземат решения, които ще са удачни и пред вас ще се откриват нови перспективи. Вероятни са парични постъпления, и то от неочаквани места.

КОЗИРОГ

Лек и приятен ден. Без усилия ще постигате всичко набелязано. Ако имате добри идеи, постарайте се веднага да ги реализирате. Вкарайте в живота си нещо необичайно. Новите впечатления могат да свършат работа. Дори и разходка по нов маршрут, може да ви вдъхнови и даде интересни идеи.

ВОДОЛЕЙ

Ден, изпълнен с отлични идеи. Пред вас се откриват много интересни възможности, постарайте се да не ги изпуснете. Лесно намирате правилния подход към околните и винаги ще получавате подкрепата, която ви е нужна. Единствената сфера, в която трябва да сте внимателни, са финансите.

РИБИ

Сутринта трудно ще се справяте. Ще се лутате и няма да знаете, с какво трябва да се захванете първо. Някои от вас ще получат помощ, но добре е да разчитате и на интуицията си. Опитът ви ще е безполезен днес. Ще попаднете в съвършено нови ситуации, които изискват необичайни методи, за да бъдете ефективни.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар