Хороскоп за 14 май, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес настойчивостта ще ви помогне да постигнете това, с което другите не се справят. Ще имате възможност да осъществите голяма част от планове си. Не се отказвате, ако не всичко се случва така, както искате. Мнозина ще искат да ви подкрепят. Интуицията ще ви подскаже, на които може да се доверите.

ТЕЛЕЦ

Днес ще се появят много отлични идеи. Ще има такива, които ще можете веднага да реализирате. Напрегнати моменти и неприятни разговори няма да лиспват, но не се поддвавайте на провокации. Ще вземете важни решения относно финансите си, а вероятността да сгрешите ще е минимална.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще е сложно и напрегнато. Дреболии ще ви притесняват повече, отколкото е необходимо. С времето ситуацията ще се стабилизира и ще стане по-лесно да се съсредоточите върху работата си. Ще успеете доведете всичко докрай. След обед очаквайте парични постъпления.

РАК

Днес е важно да запазите самообладание. Каквото и да се случва не трябва да се поддавате на провокации. Задължително се опитайте да намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Познати ще ви дават полезни съвети. Денят е успешен от финансова гледна точка. Ще имате приходи, както и изгодни сделки.

ЛЪВ

Отново напрегнат ден. Ще се справите с много задачи и ще имате значителни успехи. Не са изключени дребни недоразумения, но те няма да ви откажат от замисленото. Подходящ ден е и за ново начинание. Вечерта е време за неочаквани предложения и романтични срещи.

ДЕВА

Днес ще сте нервни и ще тревожите се за неща, на които не може да повлияете. Все пак ще имате шанс да промените ситуацията. На мнозина от вас ще помогнат приятели. Старайте се да избегнете натоварванията и стресовите ситуации. Полезно ще е за вас да починете и да се разсеете.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар