Вижте колко порасна наследника на Николета Маданска и Венелин Петков (ФОТО)

Гласувайте за статията

Те са истински щастливци с бебе като Йоан

При все, че Николета Маданска и Венелин Петков вече да не са част от семейството на Би Ти Ви, интересът към тях не стихва. Дори напротив, той се увеличи многократно, след като станаха родители на малкия Йоан в края на миналата година.

Добре, че са социалните мрежи, където Николета от време на време споделя безценни кадри с малкия им наследник“. Съвсем наскоро тя говори надълго и нашироко за майчинството и как ѝ се отразява то:

Николета Маданска

Те са истински щастливци с бебе като Йоан

„Обичам да съм майка. Това е най-доброто, което ми се е случвало“, категорична е водещата на емисия Спорт по bTV – Николета Маданска. Припомняме, че тя стана майка на малкия Йоан на 22 ноември 2020 г. Тя и таткото Венелин Петков не могат да се нарадват на щастието си.

Николета Маданска„Гледам снимките от родилното. После поглеждам момчето до мен, което ме прегръща, целува, смее се с глас, бърбори, преобръща се. И знам, че интересното тепърва предстои, но ми се ще времето да не препуска така стремглаво. Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики или безсънни нощи с новородено. Йоан е много спокойно бебе. От ден първи спи по цяла нощ. Аз съм била такова бебе и тайничко се надявах да прилича на мен“, сподели Маданска наскоро пред „Лейди Зоун“.

Николета Маданска

Вече е убедена, че всичко е строго индивидуално

„Убедих се, че всичко е строго индивидуално. Все очаквах да ми се гади, да ми се ядат определени храни, да ме боли кръста, да ми отичат краката. Все неща, от които се оплакваха мои познати, но нищо от това не ми се случи. Така беше и след раждането на Йоан. Реалността се оказа по-хубава от очакванията ми“, добави още за бременността си Николета Маданска.

Николета МаданскаОказва се, че тя не е ходила на курсове за родители, а се е подготвила за важния период от живота си с четене на книги за бременни. „Какво те чака, когато чакаш дете“ и „Монтесори от самото начало“, са били най-полезни за нея. Признава, че в началото държала всичко да е като в книгите, но след това е осъзнала, че трябва да се довери на детето си и да разчита на сигналите, които й дава.

„Йоан никога не се е будил да яде през нощта. Според специалисти обаче, паузата трябваше да бъде шест часа, а той правеше между осем и десет часа нощем. Дълго се колебаех дали да послушам съветите на докторите да го будя да яде, защото иначе нямало да наддава добре. Една вечер дори си навих аларма за 03:00 часа. Половин час се опитвах да го разбудя, след това постоянно заспиваше, докато яде, а на финала повърна. Това беше първият и последен път, в който съм го будила, а наддаването вървеше като по учебник“, казва още тя.

„Не си представях, че излизането с бебе навън предполага изнасяне на половината покъщнина. В началото хамалогията е голяма. После се минава на базово снаряжение за оцеляване сред природата“, заключава Маданска, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар