Лиса Кудроу: Синът ми с години вярваше, че Дженифър Анистън е истинската му майка!

Гласувайте за статията

Лиса Кудроу сподели забавен анекдот за отношенията си с Дженифър Анистън

Двете останаха приятелки дори след сериала „Приятели“, а наскоро Лиса Кудроу разкри забавен анекдот от миналото си. Актрисата признава, че доста време собственият й син бил убеден, че не тя, а колежката й Дженифър Анистън е негова майка.

Лиза Кудроу споделя, че й е отнело известно време, за да помогне на детето си да разбере, че тя е негова майка, а не една от нейните приятелки.

57-годишната актриса разкри, че синът й Джулиан, който вече е на 23 години, редовно я посещавал на снимачната площадка на хитовия ситком и погрешно смятал, че Дженифър Анистън е негова майка.

„Той наистина беше обсебен от Джен“, каза тя на водещия Конан О’Брайън, по време на дистанционна изява в шоуто му в сряда.

„Щеше да се хвърли в скута й, когато я видеше. Е, тя е винаги толкова мила с него, така че това беше логично. И винаги се радвах на всеки, към огото Джулиан изпитваше любов“, продължи тя.

Цялата тази любов може да е замаяла доста главата на младото момче, тъй като звездата The Comeback споделя и за повече от един случай на объркана самоличност.
„Неведнъж, когато бяхме вкъщи, а тя се появеше по телевизията, той скачаше и казваше:„Мамо!“… Той малко се обърка тогава“, признава още тя.

Кудроу ражда Джулиан през 1998 г., между четвърти и пети сезон от класическата телевизионна комедия.

Джулиан е единственото дете на актрисата от „Romy & Michele’s High School“ с дългогодишния й съпруг Мишел Стърн, за когото се омъжи през 1995 г.

Въпреки че синът й не е голям фен на известното шоу, той е гледал много от епизодите, заради собствените си приятели. И въпреки че не смята ролята на майка си за най-добрата, все пак оценя сериала.

Лиса Кудроу изненада с признание сн.Уикипедия

Лиса Кудроу изненада с признание сн.Уикипедия

„Радвам се, че той наистина смяташе, че всички останали са много забавни в шоуто“, шеговито добавя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар