Принц Хари с пореден удар: Напуснах кралския двор, за да избегна съдбата на майка ми!

Гласувайте за статията

Принц Хари с пореден удар по кралското семейство

Днес принц Хари взриви за пореден път кралския двор и нанесе тежък удар на принц Чарлз, докато изливаше сърцето си в подкаст за психично здраве в САЩ. В него той каза, че се е преместил в Калифорния със семейството си, за да „прекъсне цикъла“ на „болка“, която е преживял като член на кралското семейство. И трябваше да „променя това за собствените ми деца“.

Херцогът на Съсекс също така призна, че за пръв път е искал да напусне фирмата в „ранните си 20 години“ заради „това, което причиниха на майка ми“. И разкри, че съпругата му Меган Маркъл го е насърчила да се подложи на терапия като е заключила: „Вие не е нужно да бъдеш принц“.

„Животът ми беше смесица между шоуто на Труман и пребиваването в зоологическа градина“, спомня си хари „Това ли е бъдещето ми? Усмихни се и го понеси гордо. Продължавай напред. Бях в началото на двадесетте и си мислех, че не искам тази работа, не искам да съм тук. Не искам да правя това. Вижте какво направиха с майка ми, как ще се справя с това и ще имам жена и семейство, когато знам, че това ще се случи отново “.

Той добавя, че неговото мислене е било трайно променено след това.„Виждал съм картината зад завесата. Виждал съм бизнес модела и видях как работи всичко това. И не искам да бъда част от това“, казва той. Срещата му с Меган обаче „пука“ балона и той решава да „спре да се оплаква“.

Принц Хари с нов удар по кралската фамилия сн. Уикипедия

Принц Хари с нов удар по кралската фамилия сн. Уикипедия

Хари добавя: „Живеейки тук (в Лос Анджелис), сега всъщност мога да вдигна глава и се чувствам различно. От раменете ми а и и нейните направо падна товар. Просто можете да се разхождате, чувствайки се малко по-свободни тук. Мога да заведа Арчи на разходка с велосипеда си, да изляза навън и никой да не ме притеснява. В Англия никога не бих имал шанса да го направя. „

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар