Горчиво: Певицата Клавдия вдигна тайна сватба с албанец! (още подробности)

Гласувайте за статията

Клавдия се венча за своя любим!

Тайна сватба вдигна певицата Клавдия, която е първата родна риалити звезда. Талантливата изпълнителка, която стана известна покрай музикалното риалити „Стар академи“, подписа официално с албански младеж на име Хамза.

Клавдия

Клавдия се ожени за любимия си мъж

Сватбата е била в чужбина, но Клавдия разкри, че ще направят тържество и в България, когато мерките срещу коронавируса го позволяват.

„Благодаря на всички за пожеланията от сърце. Няма нищо по-прекрасно да обичаш и да бъдеш обичан! Гответе се за моето тържество в България. Липсвате ми, приятели“, пише певицата.

Най-щастливият ден в живота на Клавдия преминава с ограничен брой гости, като сред поканените са най-близките хора на новото семейство.

Изпълнителката е в ослепителна бяла рокля, а за аранжировката са използвани стотици цветя, които да пресъздадат истинска празнична атмосфера.

Официалното обвързване на певицата е изненада, тъй като досега тя дори не признаваше публично, че има връзка с мъж. Единствената личност, за която е говорила през годините, среща именно в „Стар академи“.

„Най-голямата ми любов (б.р. певецът Ивайло Колев) беше в „Стар академи“. Доста хора може да ми завидят, че имам на лента заснета първата си любов в живота, първи трепети, първи целувки… След края на „Стар академи“ заведоха участниците на концерт на Лили Иванова.

Тя стоеше и ни гледаше. Каза ни: „Деца, вие нали знаете къде сте попаднали?“. Тогава, 17-годишна, въобще не си давах сметка какво представлява шоубизнесът“, връща лентата назад талантливата изпълнителка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар