Ето коя е жената до министър Кирил Петков

Гласувайте за статията

Оказа се, че жената до новия икономически министър Кирил Петков е по-известна от него

Съпругата на Кирил Петков – Линда, се оказа по-известна от него. Оказа се, че тя е звезда от готварското риалити „Мастършеф“.

Тя е родена в Канада и изгря на малкия екран в миналия сезон на предаването.

Тогава съпругата на Петков смая журито с безглутенова здравословна версия на торта „Гараш“. Заради невероятния вкус на сладкиша тя получи „Златна престилка“ и се класира директно на финала.

Но за съжаление, Линда отпадна в директните елиминации.

Тя и новият на министър на икономиката са заедно от 21 години. Двамата са родители на три прекрасни момичета.

Семейството е причината Линда ce ориентира към здравословното готвене, тъй като всички в него страдат от глутенова непоносимост.

Новият икономически министър е завършил финанси в университета на британска Колумбия във Ванкувър, както и магистратура по бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в топ 10 на неговия випуск.

Припомняме, че през 2018 година Кирил Петков и неговият баща организираха последната спасителна операция за откриване на изчезналия алпинист Боян Петров, който загина района на Шиша Пангма, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.
СПОДЕЛИ
Share
sent-news

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ето коя е жената до министър Кирил Петков”

 1. Генко Шопов – на 80 год.

  сеп. 24. 2021

  Уважаеми г-н Кирил Петков
  Компромати не коментирам, защото не ги чета. Моето животрептящо отношение към Вас се съдържа в една искрена и настойчива молбаза среща на 4 или 6 очи (г-н Василев). Искам да споделя съждения за политическият ви проект, които надявам се да го надградят или нещо повече – да завладеят онези 4 милиона неподкупни избиратели, които не гласуват.
  Мисля, че едно изслушване от 20–30 мин. няма да е изгубено
  време за Вас. Вие решавате къде и кога.
  За мен е удобно в гр. Пловдив. тел. за връзка- 0884623752

Добавете коментар