Хороскоп за 13 май, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Спокоен ден, през който ще може да завършите много задачи, започнати по-рано. Очаквайте добри идеи. Денят е удачен и с финансите. Парични постъпления ще ви дадат възможност да направите по-големи покупки или върнете стари дългове. Не бързайте да харчите цялата сума.

СКОРПИОН

Днес доста хора ще търсят вашата помощ. Ще трябва да коригирате плановете си, за да може да подкрепите тези, които наистина се нуждаят от нея. Очаквайте интересни запознанства и срещи с интересни хора, които могат да положат начало на приятелски отношения.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта ще е интересна, наситена с отлични идеи. Не се разсейвате, а се старайте да използвате всяка благоприятна ситуация. Изобретателни сте, използвате необикновени методи и това ви помага да бъдете крачка напред. Може да завършите стари задачи или да намерите отговори на трудни въпроси.

КОЗИРОГ

Днес повече от обичайното ще се тревожите и сърдите и това ще създава конфликтни ситуации. Опитайте се да гледате на нещата позитивно, да търсете поводи за радост и да проявите повече търпение. Вечерта ще е богата на романтични моменти и неочаквани подаръци.

ВОДОЛЕЙ

Енергични сте и проявявате завидна целеустременост. Това ви дава шанс да имате успех там, където други са претърпели неуспех. Помага ви умението да се разбирате с хората и към всеки да намерите подход. Възможно е начало на романтични отношения – но тук по-добре не пришпорвайте събитията.

РИБИ

Бъдете спокойни и не се подавайте на провокации. Така ще имате възможност да завършите стари проекти, както и да намерите правилните отговори на сложни въпроси. Възможно е събитията от този ден да ви помогнат да вземете решения, с които да сложите начало на големи промени в живота си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар