Хороскоп за 13 май, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Началото на деня ще е интересно,  а и звездите ще са на ваша страна. Струва си да се възползвате от това и да се заемете с нещо непознато. Опитът, които имате, ще ви бъде от полза днес. Ще се наложи да намирате на решения на чужди проблеми. Ще се радвате да помогнете на хора, оказали се в трудна ситуация.

ТЕЛЕЦ

Ден за решаване на неприятни задачи. Настроени сте сериозно, внимателни сте към детайлите и не изпускате нищо. Мнозина от вас се учат от чуждите грешки и това ще им помогне днес. Отношенията с околните са хармонични и няма да има поводи за разногласия. Ще направите успешни покупки.

БЛИЗНАЦИ

Отличен ден за творческа дейност. Мнозина от вас ще са вдъхновени от нови идеи. Стари приятели и нови познати с удоволствие ще ви предложат помощ. Може да я приемате без дълго да мислите. Ще завършите задачи, за които в последните седмици сте отдали доста енергия.

РАК

Днес сте пълни с енергия и сте готови да помогнете на всеки, който го поиска. Някои от вашите задачи ще изостанат, но това няма да е фатално. Бързо ще наваксате през следващите дни. Денят е благоприятен за равносметка и размисъл върху бъдещи планове. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

ЛЪВ

Днес сте изобретателни, действате по свой начин и търсите свои пътища към целите. Отличните ви идеи ще позволят да покорите нови професионални върхове, което няма да остане незабелязано. Личните ви отношения са хармонични и близките ви подкрепят във всяко ваше начинание.

ДЕВА

Лесно начало на деня. Не отлагайте нищо за по-късно или друг ден. Използвайте благоприятното стечение на обстоятелствата, за да свършите повече работа. Ще имате възможност да поправите някои стари грешки и да наваксате пропуснатото. Втората половина на деня е подходяща за важни разговори.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар