Мария Илиева разкри пола на бебето, без да иска

Гласувайте за статията

Певицата призна, че втората й бременност преминава много по-спокойно

Преди близо месец гръмна новината, че Мария Илиева е бременна с второто си дете.

При все, че певицата упорито мълчи по въпроса с бащата на бебето, тя неволно се изпусна за пола на бъдещия си наследник. Това се случи по време на гостуването на певицата при Жоро Любенов в БНТ.

Мария Илиева

Певицата призна, че втората й бременност преминава много по-спокойно

Водещият попита наследника на Мария Илиева какво би искал да му се роди – братче или сестриче. Той на свой ред отвърна веднага: „Сестриче“.
Реакцията на популярната му майка бе интересна – нито потвърди, нито отрече. За никого не е тайна, че мълчанието е знак за съгласие.

Певицата призна, че втората й бременност преминава много по-спокойно, защото от самото начало е наясно какво я очаква и как да се справи.
„Никога не е лесна работата, но вече си го играл този филм и не е толкова страшно физически и психически“.

„Аз съм максималист, не мога да правя нещо, ако не съм сигурна, че го правя по най-добрия начин. Може би този устрем и усещане, че не бива да си лежиш на старите лаври, ми дава творчески тонус“, сподели изпълнителката за участието си в сериала „Порталът“. Тя влиза в него в ролята на младата Йорданка Христова. Активното й участие започна на 9 май.

„Гледах първата серия с трепет, супер интересна тема за пътуване във времето. Много майсторски постигнато преминаване във времето чрез визуалните решения, чрез пресъздаването на епохите“, каза още певицата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар