Помните ли малката Мелек от „Майка“? Вижте Берен Гьокйълдъз днес (Снимки)

Помните ли малката Мелек от „Майка“? Вижте Берен Гьокйълдъз днес (Снимки)
3 (60%) 1 vote

Мелек от „Майка“ се превърна в тийн звезда – вижте Берен Гьокйълдъз днес

Помните ли симпатичното малко момиченце, което видяхме в сериала „Майка“? Там Берен Гьокйълдъз играеше ролята на Мелек – дете с невротична майка и ужасен втори баща, което семейството всячески тормозеше и се опитваше дори да убие.

Сърцераздирателната сцена с изхвърления на пътя чувал се превърна в една от най-емблематичните за турските телевизионни продукции. И донесе едно от най-престижните отличия на Берен Гьокйълдъз след края на сериала.

Ако сте се чудели какво става с малката звезда след края на снимките, днес ще ви разкажем повече за нея. Малката чаровница расте, развива се като актриса и отново й предстои да играе ролята на момиче с тъжна съдба. Истинското й име е Берен Гьокйълдъз и е по-невероятна във всяка серия спрямо предишната. Или поне така твърдят колегите й.

Берен работи упорито върху кариерата си. Родена през 2009 година, тя е едва на 6 когато е поканена за първата си роля. На 8 влиза в образа на малката Мелек в „Майка“, където си партнира с Джансу Дере. Сериалът има няколко наистина разтърсващи момента, но малката актриса споделя, че не е травмирана нито от ролите, които изпълнява, нито от сценария. Дори потресаващите кадри с чувала не я плашат.

„Бяха пробили и доста дупки отзад, за да мога да дишам. Докато бях вътре, ядох пуканки. През цялото време до мен беше кака Демет – психоложката на сериала“, казва в едно свое интервю малката актриса.

Досега тя се е появявала в още три сериала и няколко реклами, така че нейните телевизионни и актьорски ангажименти непрекъснато се увеличават.

Берен Гьокйълдъз  порасна сн. Инстаграм

Берен Гьокйълдъз порасна сн. Инстаграм

Берен вече е печелил престижните филмови награди в Турция. Включително и най-престижното отличие – наградата „Златна пеперуда“, за най-добро екранно присъствие. Към днешна дата младата актриса вече е тийнейджърка и доста е променена. Колко е пораснала и как прекарва времето си когато не е пред камерите, може да видите от снимките й в социалната мрежа „Инстаграм“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар