Филм за Даяна заплашва брака на Меган и Хари?

Гласувайте за статията

Филм за Даяна застрашава брака на Меган и Хари

Според Пол Бърел бивш иконом и приятел на принцеса Даяна, документален филм заплашва брака на Меган и Хари. Двойката сключи договор с голям кино гигант, но противоречивата лента за миналото на принцесата, може да се превърне в трън за брака им.

Според Бърел филмът ще бъде смущаващ за Хари, който и без това е в тежко положение поради тежкия спор със семейството си.

„Новите кадри несъмнено ще бъдат очарователни за зрителите. Ще бъдат разкрити още тайни и феновете ще получат по-ясна представа за това каква всъщност е била Даяна. По това време тя беше изключително параноична, вярвайки, че журналистите я преследват“, каза той и добави, че Даяна го е принудила дори да изключва телефоните си, когато работел при нея.

„Този ​​документален филм може да предизвика скандал. В него ще бъдат представени лични подробности за Даяна и ще бъде наистина неудобно за Хари“, каза Бърел.

„Той винаги е мразел факта, че майка му е експлоатирана в медиите, а сега същото се случва и чрез платформата, с която двамата с Меган работят“, казва още той.

По думите му известната стрийминг платформа е използвала интереса към кралското семейство със снимките на сериала „Короната“, който се занимава с живота им. А след това вдига летвата с договора с Хари и Меган. А черешката е най-новият им документален филм за Даяна.

„Ситуацията е много неприятна, защото мисля, че Меган вижда Даяна като пример. Така че би било добре да има по-добра представа за нейния живот. Това обаче може да създаде напрежение между нея и Хари и дори да ги раздели“, смята Бърел.

Филм за Даяна напряга отношенията между Меган и Хари сн. Уикипедия

Филм за Даяна напряга отношенията между Меган и Хари сн. Уикипедия

Съдейки по чуждите медии, в лентата определено ще има повече драма. Защото в момента се снима нов документален филм за принцеса Даяна. Който ще покаже безпрецедентни кадри от живота на трагично починалата майка на принцовете Уилям и Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар