Алекс Родригес бесен на Дженифър Лопес за аферата с Бен Афлек (Певицата с неочаквани разкрития)

Гласувайте за статията

Алекс Родригес и Джей Ло във война заради Бен Афлек

Дженифър Лопес може и да иска да бъде повече от приятелка с бившия си годеник Бен Афлек след неотдавнашното им събиране, но Алекс Родригес е на друго мнение.

Според последните слухове, певицата има някои проблеми с бившия си, който никак не е щастлив, че толкова бързо го е заменила с първата си любов.

51-годишната звезда наскоро сподели, че е „отворена за връзка“ с 48-годишния актьор, каза източник пред „People“ в сряда.

„Тя иска да прекара колкото се може повече време с Бен, за да види какво ще излезе от това“, каза вътрешен човек пред изданието. В момента двамата са заедно в Монтана.

Бившата двойка прекарва все повече време заедно, но източникът обясни: „Със сигурност не правят планове за бъдещето“.

Актрисата си „прекарва страхотно с Бен“, но същият източник добавя: „Тя е луда по него и обича да прекарва времето си в компанията му“.

Друг източник твърди още, че двамата „са прекарали няколко дни заедно извън града“, добавяйки:„ Те имат силна връзка. Всичко стана много бързо и неочаквано, но Дженифър е щастлива.

Но не всички са доволни от новините за събирането им. Особено бившият на Джей Ло – Алекс Родригес, който е луд от ревност.

„Алекс ревнуваше, че Джен и Бен се виждат“, казва източник пред US Weekly . „Той все още се надява, че ще могат да се помирят.“

Друг приятел на певицата посочва, че „Бен е спрял личните им срещи, докато тя прекрати годежа си с бившия бейзболист“.

„Тя не се виждаше с Бен, докато не приключи с Алекс“, каза източник, близък до звездата на Hustlers, пред People във вторник.

Аферата на Дженифър Лопес и Бен Афлек вбеси Алекс Родригес сн. Инстаграм

Аферата на Дженифър Лопес и Бен Афлек вбеси Алекс Родригес сн. Инстаграм

Според него „Дженифър е била в контакт с Бен, преди да се раздели с Алекс, но само като приятели. Това бяха приятелски разговори и те не са правели тайни срещи зад гърба му“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар