Лили Боянова е неузнаваема (Фото)

Гласувайте за статията

Лили Боянова е неузнаваема

Едно от най-красивите водещи в родния ефир Лиляна Боянова  последва примера на повечето известни дами. Новинарката се реши на корекция на лицето, въпреки че е повече от ясно, че тя няма нужда от никакви допълнения.

Отскоро има доста видима разлика в устните на брюнетката, които доскоро изглеждаха естествени, а вече са толкова издути, че чак ще се пръснат.

 

37-годишната водеща на новинарската емисия публикува своя снимка в социалните мрежи, с която буквално шокира последователите си с начина, по който изглежда вече.

Очевидно е, че има промяна не само в устните, но и в кожата на лицето, която изглежда прекалено опъната, пише show.blitz.bg.

Последната клюка около красавицата я свързва в афера с колега от бТВ. Водещият на новините по Би Ти Ви Иван Георгиев, който имаше служебен романс с шефката си Гена Трайкова, върти любов с Лиляна Боянова, с която са връстници.

В нюзрума вече се шушукало, че двамата са тандем не само на малкия екран, но и в живота. Двамата се опитват да запазят отношенията си в тайна, но въпреки това колегите им вече шушукат, че те са новата двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар