Пълен провал: Би Ти Ви отряза шоуто на Цитиридис! (още подробности)

Гласувайте за статията

Би Ти Ви отряза Николаос Цитиридис!

Би Ти Ви най-сетне призна, че „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е провал и го резна до половин час. Досега то траеше цял час, но изнемогва откъм интересни теми и гости. Като вчера от предаването опряха до отдавна пенсионирания Сашо Роман.

Цитиридис

Цитиридис отрязан от шефовете си в телевизията

В официално съобщение от медията обявяват: „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще продължи да се излъчва от 22:30 часа в делничните дни. Но ще се развие в половинчасов формат“.

В 23.00 часа по първата частна телевизия ще започва късната емисия на bTV Новините, а промяната стартира от 24 май, понеделник.

С промяната bTV поставя още по-силен акцент върху новинарското съдържание, на фона на все по-горещия политически сезон и предстоящата поредна предизборна кампания.

Месец и половина преди новия вот, нюзрумът с най-високо доверие у нас според редица проучвания продължава да поставя на фокус пълната и обективна картина за процесите. Които определят посоката и качеството на живота на хората и оказват сериозно въздействие върху бъдещето на страната ни.

„Изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време.

Ускорихме въвеждането й, защото новинарското съдържание придобива още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните политически събития и процеси в страната“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар