Андреа: Искам да имам деца от близо 7 години! (Вижте какво я спира)

Гласувайте за статията

Андреа признава, че миналата година почти спряла да се храни и само мисълта за храна й докарвала тревога и паника

Поп фолк изпълнителката Андреа изля душата си пред своите почитатели. Певицата признава, че миналата година почти е спряла да се храни. „Миналата  година по това време почти спрях да се храня.

Беше толкова крайно, че когато трябваше да ям, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника“, разказва Андреа пред своите верни фенове.

Поп фолк изпълнителката разкрива, че не е стигнала до крайности. Освен за проблемите с яденето Андреа зачеква и темата за децата, докато излива душата си пред своите почитатели.

„Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на ментално състояние на децата.

Искам да имам деца от близо 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи  (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това „всичко“ ще се обърне срещу нея“, казва Андреа относно темата за децата, пише „България днес“.

Андреа иска деца от близо седем години, но държи да е омъжена сн. Инстаграм

Андреа иска деца от близо седем години, но държи да е омъжена сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката разкрива още, че в момента е изключително заета, тъй като работи едновременно по няколко проекта, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар