Хороскоп за 12 май, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Денят ще започне с добри идеи. Някои от тях може веднага да реализирате, а за други ще ви трябва повече време за подготовка. Опитът ви помага да вземате верните решения и да не допускате сериозни грешки. Учете се от хората, на които имате доверие. Вечерта релаксирайте в компанията на приятели.

СКОРПИОН

От сутринта ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Има опасност нещо да забравите или объркате. Въпреки че всички са спешни, подредете ги по приоритет и тогава действайте. Добре е, че до вас има хора, които ще ви подсказват правилните решения.

СТРЕЛЕЦ

Днес бъдете внимателни с парите, важните документи и ценните вещи. Склонни сте към лекомислие и сте доста разсеяни сте. В останалото денят е благоприятен. Вашите идеи се харесват на мнозина. Приятели и познати с удоволствие ще ви помагат. Интуицията ви помага да изберете правилните партньори.

КОЗИРОГ

Днес ще направите много полезни неща и за себе си, и за останалите. Лесно ще се справяте, особено там, където се изисква съсредоточеност и внимание към детайлите. Няма да ви е скучно, тъй като няма да ви се налага дълго време да се занимавате с едно и също нещо. Вечерта посветете на близките си.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат ден. Трудно ще се съсредоточавате. Непрекъснато ще ви затрупват с нови задачи. Прекаленото внимание на околните също ще ви дразни. Не се притеснявайте – така или иначе няма да допуснете сериозни грешки и ще се справите. Вечерта е време за добри новини и семейни мероприятия.

РИБИ

Днес по-добре действайте самостоятелно. Чувствате се по-уверени и свободни, когато разчитате само на себе си. Избягвайте дългите обсъждания и сравнения на различни варианти, в търсене на компромиси. Обърнете внимание на личните си отношения. 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар