Магърдич Халваджиян скри шапката на всички (ФОТО) Преглеждания: 1743

0
Оценете този post

Дългокосият арменец лично публикува сертификата

Продуцентът на „Като две капки вода“ Магърдич Халваджиян скри шапката на всички.

Той изненадващо се сдоби с почетно гражданство от частен остров на Малдивите.

Магърдич Халваджиян
Дългокосият арменец лично публикува сертификата

Дългокосият арменец лично качи сертификата, издаден от луксозния хотелски комплекс „Niyama Private Islands Maldives“. С почетната титла са удостоени той и съпругата му Кремена.
Магърдич Халваджиян е вероятно най-заклетият фен на островите в Индийския океан сред столичния хайлайф. Той редовно изминава по въздух разстоянието от София до международното лещите в столицата на Малдивите – Мале. От там след това лети с хидроплан до своя остров.

Заради честите му почивки Маги постоянно е обект на шеги от страна на своите водещи в „Капките“ – Зуека и Геро, и Димитър Рачков.
„Вече с Кремена сме почетни граждани. Рачков да почерпи!“, похвали се Магърдич Халважиян към снимка със сертификата. През годините клюката носи, че фамилията се е сдобила с частна вила на Малдивите. До момента обаче тази информация не е потвърдена официално от Маги или някой друг от семейството му.

По-вероятно е тя да не отговаря на истината, тъй като ако имаха имот на островите, звучи логично членовете на арменския клан винаги да отсядат в него.
Синът на Маги – Бобо и снаха му Алекс Енева обаче много пъти са засичани из различни ризорти. При последната им почивка там преди пандемията от коронавирус изкараха повече от седмица в един от най-луксозните ризорти – „OZEN by Atmosphere“.

Иначе островът, удостоил Магърдич и Кремена с почетното звание, се гордее с първия подводен нощен клуб в света. Комплексът е тропически рай, с тих собствен плаж, обслужване от иконом, вили на плажа и вили над водата с големи инфинити басейни.
В същия ризорт се намира и първият подводен ресторант в света – „Subsix“, построен на 6 метра под морското равнище, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.