Магърдич Халваджиян скри шапката на всички (ФОТО)

Гласувайте за статията

Дългокосият арменец лично публикува сертификата

Продуцентът на „Като две капки вода“ Магърдич Халваджиян скри шапката на всички.

Той изненадващо се сдоби с почетно гражданство от частен остров на Малдивите.

Магърдич Халваджиян

Дългокосият арменец лично публикува сертификата

Дългокосият арменец лично качи сертификата, издаден от луксозния хотелски комплекс „Niyama Private Islands Maldives“. С почетната титла са удостоени той и съпругата му Кремена.
Магърдич Халваджиян е вероятно най-заклетият фен на островите в Индийския океан сред столичния хайлайф. Той редовно изминава по въздух разстоянието от София до международното лещите в столицата на Малдивите – Мале. От там след това лети с хидроплан до своя остров.

Заради честите му почивки Маги постоянно е обект на шеги от страна на своите водещи в „Капките“ – Зуека и Геро, и Димитър Рачков.
„Вече с Кремена сме почетни граждани. Рачков да почерпи!“, похвали се Магърдич Халважиян към снимка със сертификата. През годините клюката носи, че фамилията се е сдобила с частна вила на Малдивите. До момента обаче тази информация не е потвърдена официално от Маги или някой друг от семейството му.

По-вероятно е тя да не отговаря на истината, тъй като ако имаха имот на островите, звучи логично членовете на арменския клан винаги да отсядат в него.
Синът на Маги – Бобо и снаха му Алекс Енева обаче много пъти са засичани из различни ризорти. При последната им почивка там преди пандемията от коронавирус изкараха повече от седмица в един от най-луксозните ризорти – „OZEN by Atmosphere“.

Иначе островът, удостоил Магърдич и Кремена с почетното звание, се гордее с първия подводен нощен клуб в света. Комплексът е тропически рай, с тих собствен плаж, обслужване от иконом, вили на плажа и вили над водата с големи инфинити басейни.
В същия ризорт се намира и първият подводен ресторант в света – „Subsix“, построен на 6 метра под морското равнище, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар