Жестока гавра със Слави Трифонов Преглеждания: 3850

Вергов повдигна и друг важен въпрос в шоуто
0
Оценете този post

Вергов повдигна и друг важен въпрос в шоуто

Слави Трифонов попадна под ударите на жестока гавра.

Специално внимание му бе обърнато в „Като две капки вода“.

Проявиха се противоречиви нагласи към лидера на „Има такъв народ“. Някои от тях се превърнаха в предпоставка за нови скандали в рейтинговото шоу за имитации.

Слави Трифонов
Вергов повдигна и друг важен въпрос в шоуто

Първоначално в шоуто се обръщаха към шоумена, който нагази сериозно и в политическия свят, с малкото му име. Юлиан Вергов направи забележка на водещите, че не отдават нужното внимание на политика и че е необходимо да говорят за него с „Г-н Трифонов“.
Ироничните подмятания и нахилени физиономии на жури и водещи не убягна от наблюдателното око на зрителя и последваха злостни коментари в страницата на шоуто.

Както винаги, Фънки не може да бъде сложен в рамка и да изпълнява заповеди. Той говореше за Слави Трифонов, наричайки го Дългия. Това вбеси Вергов и той напусна студиото по подобие на Фънки отпреди няколко седмици след скандалната имитация на Азис от страна на Рафи.

Вергов повдигна и друг важен въпрос в шоуто. Той попита защо непрекъснато се натъртва, че продуцентът Маги Малваджиян е снимал въпросния клип на шоумена.
„Откакто влезе в политиката тенденциозно се натъртва, че Маги му е снимал клипа“, изригна Вергов!

В последния лайф Къци Вапцаров трябваше да имитира Слави Трифонов и Софи Маринова и тяхната емблематична песен „Единствени“. Припомняме, че именно с това парче преди няколко години се пробваха за „Евровизия“.
Това породи ожесточените дискусии по отношение на това как е правилно да се обръщат към политика, който оглави втората по сила политическа партия.

Къци се справи перфектно с гласовата имитация на шоумена и успя да заблуди част от журито, че не е пуснат на запис оригинала, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.