Анджелина Джоли: Децата ми се грижат за мен след раздялата ми с Брад!

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли с нови откровения за развода си с Брад Пит

Анджелина Джоли е разделена от Брад Пит вече пет години. Напук на слуховете, че има нова любов, актрисата не само отрича това да е вярно, но и твърди, че се е посветила изцяло на семейството си. Нещо повече – собствените й деца се грижат за нея и за сигурността й.

Носителката на наградата „Оскар“, каза пред „E! нюз“ в понеделник, че децата й помагат във всичко и се стараят да се грижат за нея.

„Имам шест много способни деца“, каза актрисата, която промотираше новия си филм „Онези, които ме искаха мъртва“. „Една сутрин просто всичко се промени. Събуждате се и просто се чувствате като:„ Трябва да се уверя, че децата са добре. Трябва да се уверя, че са психически добре. “Но честно казано, мисля, че преди няколко години това се промени и децата все по-често си мислят: „Трябва да се уверя, че мама е добре.“

Анджелина е приемна майка на Мадокс, 19, Пакс, 17, Захара, 16 и биологична на Шайло, 14 и близнаците Нокс и Вивиен, 12, родени от брака й с Брад.

Джоли продължи да споделя: „Те се грижат толкова добре за мен и ние сме страхотен екип. Смятам, че имам много голям късмет … Така че не се притеснявам. Винаги аз съм тази, която се тревожи за тях, но ги обожавам. Те са страхотни хора“.

Джоли също се пошегува, че е била самотна толкова дълго време и как децата й помагат за самотното й майчинство.

На въпрос как се справя с намирането на любов, тя каза: „Вероятно имам много дълъг списък от провалени срещи. Вече съм сама от дълго време“, казва актрисата. Но е категорична, че не страда от това.

Анджелина Джоли с неочаквано признание сн. Инстаграм

Анджелина Джоли с неочаквано признание сн. Инстаграм

Преди Брад, Анджелина се омъжи за Джони Лий Милър през 1996 г. Двамата се разделиха през 1999 г., а актрисата тайно се омъжи за Били Боб Торнтън през 2000 г.. И го заряза малко преди да се влюби в Брад през 2005 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар