Тифани Тръмп и снаха й в тайни афери с агенти от спец службите (Скандални разкрития)

Тифани Тръмп и снаха й в тайни афери с агенти от спец службите (Скандални разкрития)
3 (60%) 1 vote

Тифани Тръмп и снаха й Ванеса замесени в тайни афери с агенти по сигурността

Бившата съпруга на Дон — младши Ванеса и Тифани Тръмп се сближиха „неподходящо — и може би опасно — близо“ с агенти на тайните служби, докато Доналд Тръмп беше президент, гласи нова книга.

Бомбените твърдения за „близка“ връзка с агент са направени в книгата „Нулев неуспех: Възходът и падането на тайните служби“ . Автор е журналистката иносител на наградата „Пулицър“ — Карол Леониг.

Авторката твърди, че 43-годишната Ванеса „е започнала да се среща с един от агентите, които са били назначени за охрана на нейното семейство“. Това става в някакъв момент между встъпването на Тръмп в длъжност през януари 2017 г.  И излизането му от Белия дом през януари 2020 г.

Ванеса беше омъжена за най-големия син на президента Дон — младши, 43-годишен, от 2005 г., преди да подаде молба за „спешен“ развод през 2018 г.

Книгата е описана като „първият окончателен разказ за възхода и падението на тайните служби. От убийството на Кенеди до тревожното лошо управление в годините на Обама и Тръмп. И то чак до въстанието в Капитолия на 6 януари“.

Ванеса и Тифани често са били забелязвани със служителите на тайните служби. Но няма данни агентите, заснети с тях, да са в центъра на обвиненията.

Леониг пише в книгата си, цитирана от „The Guardian“, че агентите на тайните служби са докладвали за връзката между Ванеса и неназования агент. Колегата им обаче не е бил подложен на дисциплинарно наказание, тъй като нито той, нито тайните служби са били официални охранители на Ванеса по това време, според авторката.

През 2017 г. Дон — младши е поискал той и семейството му да не се ползват от 24-часовата защита на тайните служби. Защото искат повече спокойствие.

Това доведе до там, че Ванеса и петте им деца бяха оставени с „ротационен набор от временни агенти“, което въобще не им хареса, съобщава Washington Post.

Малко това Ванеса подаде молба за спешен развод през март 2018 г.

Тифани Тръмп и Ванеса в тайни афери с охраната си сн. Уикипедия

Тифани Тръмп и Ванеса в тайни афери с охраната си сн. Уикипедия

Не е ясно дали тайната връзка на Ванеса с агента е била преди или след тази дата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар