Геро разкри истината за отношенията си с Рачков Геро проговори за отношенията си с  Рачков. Заместникът на комика в шоуто „Като две капки вода“ разкри истината за отношенията си с него. Геро сподели дали между него и Димитър Рачков има конфликт. Геро разкри истината за отношенията си с Димитър Рачков„Съжалявам за хората, които много искаха да гледат Рачков (усмихва се), но той си пое по своя път. Вече си има собствено шоу и някой трябваше да го замести", споделя Геро. Той допълва, че екипът се е спрял на него и засега мисли, че се справя добре. "Да, сравнения винаги ще има, но и това е част от играта. Митко доста ми помага“, споделя Геро, цитиран от show.blitz.bg, пише Марица.бг.

„Да, хората търсят някакви конфликти, евентуално нещо да е станало между нас. Но няма, даже напротив. С него имаме много добро приятелство и той ми помага в тази ситуация. Мисля, че аз не изневерих на шоуто, със Зуека се справяме добре, а това е най-важното. Сигурно може да е и още по-добре, но и това е хубаво, защото това означава, че човек има накъде да се развива“, казва от Герасим Георгиев. Той допълва, че конфликтите му на сцената на „Като две капки вода“ с Юлиан Вергов и Фънки винаги са по сценарии. Геро допълва, че тримата са добри приятели и могат да си позволят да си говорят по този начин.

Повечето такива ситуации са плод на импровизация, но тя е изцяло в името на шоуто, допълва Геро. Той разкри, че с  Хилда и с Фънки се познават от години и също са в много добри отношения, пише Марица.бг.