Потрес: Би Ти Ви предпочели Цитиридис пред Милен Цветков! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Цитиридис пред Милен Цветков – това е бил изборът на Би Ти Ви!

Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на късното шоу по bTV вместо Милен Цветков, става ясно от книгата на неговата приятелка Милена Иванова.

Милен Цветков

Милен Цветков бил пренебрегнат заради Цитиридис

В томчето има и спомени на негови колеги, сред които и Георги Тошев. Той разказва как Цветков бил извикан на кастинг за нов проект в телевизията през лятото на 2019 година.

„Не очаквах, че така лесно той, който имаше категоричен медиен образ и кариера, с която малко могат да се похвалят през последните 30 години, с лекота се нави да се яви на кастинг… Периодът не бе добър. Без работа, с кредити… Беше сред фаворитите за тази работа, но друг я взе“, пише Тошев.

Той не споменава директно вечерното шоу и името на гърка, но друг проект с водещ през този период от време bTV не е стартирала. Тошев все още работи в първата частна телeвизия и със сигурност не иска да влошава отношенията си с ръководството й, затова пази тайна, която обаче е лесна за разгадаване.

Повече от очевидно е, че Цитиридис се е навил на доста по-ниска заплата от Цветков. Но решението на телевизията очевидно е било грешно, предвид рейтинга на предаването сега.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар