Певицата е щастлива с бившия си годеник

51-годишната Джей Ло (Дженифър Лопес) отиде на романтично пътуване с Бен Афлек. Близки до актьорите разказаха техните преживявания.

Изпълнителят на ролята в трилъра "Gone Girl" заведе певицата в луксозен ски курорт в Монтана. Бен притежава вила на живописно място. Двойката взе частен самолет. Върнаха се от пътуване миналия уикенд. Журналистите забелязаха звездите да напускат лайнера с багажа си.

Афлек притежава ски хижа в клуб Йелоустоун в Биг Скай, Монтана. Там той прекарва почивки с бившата съпруга Дженифър Гарнър и трите им деца: Вайълет, Серафина и Самюел. Запознати казаха, че Лопес и Афлек са почивали в елитните имоти на актьора цяла седмица.

„Прекара няколко дни с Бен извън града. Имат силна връзка. Всичко се случи много бързо, но Дженифър е щастлива! " - уверява източникът на Daily Mail . [caption id="attachment_666056" align="aligncenter" width="550"]Джей Ло се събра отново с Бен Афлек (Лекуват заедно любовни разочарования) Алктьорите бяха засечени заедно в една кла пред дима на Лопес
Снимка: cosmo.ru[/caption]

Алекс Родригес вече разбра за събирането на бившата си годеница с холивудски красавец. „Алекс е шокиран, че Дженифър си е тръгнала. Наистина си мислеше, че може да се разбере с нея. Той се свърза с нея, но тя разговаря с него съвсем кратко ”, казва вътрешен човек, близък до Лопес. Бейзболистът е разочарован от случващото се, каза събеседникът на таблоида Е! ...

Певицата и актьорът наскоро се разделиха с любимите си. Поп дивата потвърди раздялата с американския бейзболист Алекс Родригес след четири години връзка. На фона на слуховете за изневярата на спортиста, звездата заяви, че е поддържала топли отношения с него. И двамата се фокусираха върху отглеждането на деца: 13-годишните близнаци Дженифър Ема и Макс, както и дъщерите на Алекс, 16-годишната Наташа и 12-годишната Ела. Личният живот на Бен също се промени. По-рано тази година той се раздели с 33-годишната Ана де Армас след година връзка., предават от cosmo.ru.