Хороскоп за 11 май, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“
ВЕЗНИ

Тревожите се за дреболии и се безпокоите за неща, на които не може да повлияете. Постарайте се да се настроите позитивно и да намерите поводи за радости. Вечерта е подходяща за семейни мероприятия и общуване с роднини. Ще се наложи да помогнете на някой, оказал се в трудна ситуация.

СКОРПИОН

Днес спокойно може да говорите това, което мислите. Не трябва да имате съмнение, че околните ще ви разбират правилно и ще ви подкрепят. Обстоятелствата са благоприятни да се върнете към стари проекти. Възможни са неочаквани пътувания, които ще ви бъдат интересни, но ще объркат плановете ви.

СТРЕЛЕЦ

Спокоен ден, почти без неочаквани събития. Имате възможност да отдъхнете и възстановите силите си, както и да прекарате времето си в хубава компания. Вечерта ще ви зарадва с приятни срещи. Може да се помирите с хора, с които сте в конфликт или да възстановите стари връзки.

КОЗИРОГ

Денят ще е добър. Звездите са на ваша страна, но не бива да взимате решения в движение и да разчитате на късмета. Постарайте се да обмислите всяка своя крачка и да избягвате неоправдания риск. Вечерта е време за общуване. Ще прекарате отлично времето си, в компанията на неочаквани гости.

ВОДОЛЕЙ

Отлично време за делови преговори и среща с потенциални съюзници и партньори. Ако имате нужда от помощ, вероятно ще я получите. Приятели са готови да ви подкрепят и винаги ще намерят нужните думи, за да ви успокоят. Денят е благоприятен и за придобиване на нови умения.

РИБИ

Днес много срещи ще преминат добре. Може да положите начало на сътрудничество, което да открие пред вас нови професионални хоризонти. Ще успеете да неутрализирате недоброжелателите и да постигнете надмощие над стари съперници. Очаквайте приятни събития в семейството.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар