Хороскоп за 11 май, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес запазвате спокойствието и самообладанието си, каквото и да ви коства това. Така ще избегнете неприятностите и по-лесно ще решите професионалните и личните си проблеми. Добри новини ще направят вечерта ви приятна. Някои от вас ще получат информация, която околните се стараят да скрият.

ТЕЛЕЦ

Интересен ден, пълен с приятни събития. Отлично се справяте с всичко, с което ще се захванете и ще намерите отговори на някои важни въпроси. Очаквайте добри новини за някой от семейството. Това е подходящо време за общуване с близки и приятели. Ще решите доста спорни въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Успешен ден. Днес много неща се случват както трябва. Даже в някои случаи, няма да нужно усилие от ваша страна. Неща, които сте научили преди време, днес ще са ви много полезни. Благодарение на знанията и уменията си бързо ще достигнете поставените цели, при това без чужда помощ.

РАК

Напрегнат ден, но вие ще се справите добре. Не винаги ще разпределяте правилно приоритетите си и ще си губите времето с маловажни неща, затова някои задачи ще трябва да ги отложите. Ще се радвате на неочаквани визити и не планирани срещи, които ще ви оттърсят от напрежението.

ЛЪВ

Днес отлично ще се разбирате с околните, а с непознати бързо ще намирате общ език. Лесно намирате подкрепа, ако ви е нужна. Запознанства ще сложат началото на приятелски или романтични отношения. Интуицията ви точно ще ви подсказва как да се държите, какво да говорите и правите.

ДЕВА

Наситен и интересен ден. Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно и това ще ви харесва. Някои от вас могат да намерят отговори на въпроси, които в последно време са ги тревожили. Ще имате добри идеи относно работата или бизнеса. Не е изключено предложение за увеличаване на доходите ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар