Насред криза Васил Найденов похарчи 20 бона за…

Гласувайте за статията

Той е сред най-суетните певци у нас

Едва ли някой има съмнение, че Васил Найденов е сред най-суетните естрадни асове у нас.

В този ред на мисли, той никога не е пестил средства за безупречния си стил и външен вид. Отскоро Кеца се подвизава с чисто нова усмивка. Запознати издават, че в ней изпълнителят е инвестирал сума, равняваща се на поне 4 автомобила втора ръка.

Васил Найденов

Той е сред най-суетните певци у нас

Новото чене Васил Найденов му коствало около 20 хиляди лева. Той се доверил на професионалистите в реномирана столична дентална клиника с отлична репутация сред родния хайлайф.

Промяната във визията на 70-годишния певец е коренна. Холивудската му усмивка е свалила поне 10 години от възрастта му. Болките и мъките по поставянето на имплантите си заслужавали. Освен това със сигурност изкуствените му зъби щели да бъдат в пъти по-здрави от неговите.

Припомняме, че Васил Найденов неведнъж е имал куриозни ситуации, свързани именно със зъболекарски премеждия. Култов в историята остава случаят му отпреди години, когато Кеца пострада в началото на един от концертите си в известен столичен клуб. Той счупил два предни зъба преди откриването на столично заведение, хапвайки си екзотични ядки. След неприятната случка се наложило да прекара един ден в клиника, където спешно реагирали на проблема и възстановили зъбите му.

Хапва каквото му е сладко, но се старае да пази здравословен режим

Сега обаче си хапвал каквото му е сладко. Все пак се старае да спазва здравословен режим, защото скоро му предстои грандиозно завръщане на сцената. След четирикратно отлагане на големия концерт, който готви от година, на 29 май Васил Найденов отново ще излезе пред феновете си. Всички билети за събитието са разпродадени, въпреки цените от 45 до 60 лева за пропуск.

Освен с нова усмивка Найденов ще триумфира пред публиката и с нова прическа. Не е тайна, че изпълнителят отдавна се боядисва. За целта той има лична фризьорка, която се грижи за визията му. След дълъг рус период, Найденов се е завърнал към по-медните тонове. Всъщност именно те са най-актуални за новия пролетно-летен сезон.

Кеца все още не се е престрашил да се подложи на процедура за присаждане на коса, тъй като е загубил част от гривата по темето си. Неговият колега Мустафа Чаушев отдавна легна под скалпела за такава интервенция в Турция, където му направиха над 7 хиляди дупки в главата и му присадиха чисто нова коса, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар