Любомир Бъчваров от „All Inclusive“ закъса сериозно със здравето

Гласувайте за статията

Състоянието му е доста притеснително

Лоши времена застигнаха актьора Любомир Бъчваров, който влезе в ролята на Стефан (Чефо) от сериала „All Inclusive“, излъчван всяка петъчна вечер в ефира на Нова тв.

Актьорът е бил приет по спешност в лечебно заведение с тежък COVID-19.

Любомир Бъчваров

Състоянието му е доста притеснително

Звездата от сериала „All Inclusive“ разкри шокиращи неща за състоянието му. Несъмнено то е доста притеснително, предвид неговите 79 години.

Докато лежи в болница с усложнения покрай вируса, все пак го сполетява и чудесна новина. На 11 май ще бъдат раздадени 47-мите Награди „Икар“ на Съюза на артистите в България. Вече е ясно при кого ще отиде една от статуетките. Вероятно вече се досещате, че става въпрос за Любомир Бъчваров.

„Бях в болница с тежък COVID-19, когато разбрах, че ми връчват почетната награда „За чест и достойнство“. Това ми вдъхна кураж и енергия, за да се преборя. Безкрайно много благодаря на целия екип на САБ“, призна 79-годишният актьор.

Той допълни, че посвещава наградата на Боян Дановски. „Той е моят бог в театралното изкуство. Даде ми толкова, колкото 50 години опит на сцената“, казва той.
Водещ на церемонията ще е Сашо Кадиев. Самото откриване ще направи Ицо Хазарта с новата си песен „Само споко“. На сцената ще видим също Керана и цигуларя Васко Василев. Публиката в залата ще бъде до 50% от капацитета, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар