Бременната Мария Илиева издаде пола на бебето си

Гласувайте за статията

Бременната Мария Илиева издаде пола на наследник №2

В ефира на БНТ Мария Илиева разкри пола на второто си дете. Тя разкри, че синът й Александър, ще има сестричка. Изпълнителката сподели това по време на гостуването си при Жоро Любенов в БНТ.

Водещият попита наследника на Илиева какво би искал да му се роди – братче или сестриче, а той отвърна веднага: „Сестриче“.

Но в случая най-интересна бе реакцията на популярната му майка. Мария Илиева нито потвърди, нито отрече, но както е известно мълчанието е знак за съгласие.

Певицата призна, че втората й бременност преминава много по-спокойно, защото от самото начало е наясно какво я очаква и как да се справи.

„Никога не е лесна работата, но вече си го играл този филм и не е толкова страшно физически и психически“, сподели щастливата майка.

Тя допълни, че е максималист и не може да направи нещо, ако не е сигурна, че го правя по най-добрия начин.

„Може би този устрем и усещане, че не бива да си лежиш на старите лаври, ми дава творчески тонус“, допълни певицата по повод участието си в сериала „Порталът“, в който влиза в ролята на младата Йорданка Христова. Активното й участие започна на вчерашния 9 май.

Певицата сподели, че е гледала първата серия с трепет.

„Много майсторски постигнато преминаване във времето чрез визуалните решения, чрез пресъздаването на епохите“, добави Илиева, цитирана от Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар