Васко Кеца блести с нова усмивка
Васко Кеца е сред най-суетните родни изпълнители. Той никога не е пестил средства за безупречния си стил и външен вид.
От няколко седмици той приковава погледите с чисто нова усмивка. Сумата, която е инвестирал в нея, се равнява на поне 4 автомобила втора употреба. За искрящата си усмивка той е броил около 20 хиляди лева. Изпълнителят се е доверил на професионалистите в реномирана столична дентална клиника с отлична репутация сред родния хайлайф. Васко Кеца пръсна цяло състояние за нова усмивкаХоливудската му усмивка го подмладява с поне 10 години. Болките и мъките по поставянето на имплантите си заслужавали, освен това със сигурност изкуствените му зъби щели да бъдат в пъти по-здрави от естествените му.
Припомняме, че Найденов неведнъж е имал куриозни ситуации, свързани именно със зъболекарски премеждия. Култов в историята остава случаят му отпреди години, когато Кеца пострада в началото на един от концертите си в известен столичен клуб. Той счупил два предни зъба преди откриването на столично заведение, хапвайки си екзотични ядки. Наложило се след това да прекара цял ден в клиника, за да възстановят зъбите.
Освен с нова усмивка Найденов блести и с нова прическа. Публична тайна е, че той отдавна се боядисва и има лична фризьорка, която се грижи за визията му, пише Ретро.бг.