Поведението на херцогиня отново предизвика недоволство и критика

39-годишната Меган Маркъл със завидно умение предизвика възмущение сред британците и сега е успяла да разгневи и американците. Херцогинята на Съсекс записа видео съобщение за излъчването на благотворителното шоу Vax Live: The Concert to Reunite the World. Тя не можеше да участва лично в събитието, за разлика от съпруга си: принц Хари се представи на един стадион с Дженифър Лопес. Но бременната херцогиня въпреки това изнесе реч , заснемайки видео в градината на къщата си в Монтесито.

Бъдещата майка както вече писахме избра романтична рокля на Каролина Ерера с ярък цветен принт. Цената на облеклото беше $ 163. Но бижутата на Меган повдигнаха много въпроси. Факт е, че общата им сума надхвърля 30 хиляди долара.

[caption id="attachment_665932" align="aligncenter" width="496"]Скандал! Меган Маркъл с бижута за 30 бона говори за бедност (Вижте защо я обвиниха в двуличие) Херцогинята разгневи и американците с бижута за $30 хиляди, а говори за бедност[/caption] Най-скъпите бижута бяха гривната Cartier Love, която Меган носи от четири години, и златният часовник на същата марка, който преди това беше на принцеса Даяна. Обикновено кралският протокол предписва да не се прекалява с бижутата, но Меган е пренебрегнала както винаги това правило. Бъдещата майка говори за тежкото състояние на милиони жени, особено тези с различен цвят на кожата, заради пандемията. Те загубиха работата си и останаха без поминък, буквално на ръба на оцеляването. „Говорейки за бедност с подобни бижута?“, „Изглежда многова двулично!“, „Меган се облече наведнъж с най-доброто и започна да говори за бедност - това е просто нелепо“, подобни коментари правят западните блогъри, предават от graziamagazine.ru.