Хороскоп за 10 май, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Очаквайте трудности, но не непреодолими. Няма да имате проблеми, с които да не може да се справите. Ще се наложи да променяте плановете си в движение, което ще ви изнерви. Втората половина е успешна по отношение на финансите. Имате шанс да сключите изгодни сделки.

 

СКОРПИОН

Трябва да свършите много неща и това не ви радва особено. Ако сте внимателни и не сте припряни, ще може да постигнете много. Добре е да разчитате на себе си. Подлагайте на съмнение съветите, които получавате. Не всички ще са добронамерени. Личните отношения се развиват хармонично.

 

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат, но интересен и приятен ден. Може да завършите стари проекти, вместо да се заемете с нещо ново. Енергични и упорити сте. Няма да спрете, докато не постигнете нужния резултат. Имате шанс да възстановите стари делови връзки. Вероятни са успешни покупки.

 

КОЗИРОГ

Много неща ще ви се получават, без да се налага да полагате големи усилия. За мнозина от вас, денят ще е свързан с важни открития, благодарение на които, ще промените плановете си за бъдещето. Струва си да се вслушате в съветите на познатите. Възможни да парични приходи.

 

ВОДОЛЕЙ

Не разчитайте, че всички ваши желания ще се сбъднат. Успехите са възможни, но ще трябва да положите доста усилия. Все пак ще останете доволни от резултатите си. Денят е благоприятен и в личен план. Отлично се разбирате с близките и ще намерите начин да ги изненадате и зарадвате.

 

РИБИ

Ден за нови предизвикателства. Ще имате възможност да реализирате някои от идеите си. Внимателни сте към детайлите. Някой ще има нужда от вашата подкрепа. Направете всичко по силите си, за да му помогнете. Парични приходи ще позволят на някои от вас да върнат почти забравени дългове. 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар