Хороскоп за 10 май, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“
ОВЕН

Бъдете сериозни и обръщайте внимание на дреболиите, като се опитвате да не изпуснете нито един детайл. Това касае всичко, което сте планирали за днес. Ще ви се открие  възможност да поговорите с близките си и да обсъдите въпроси, актуални за всички. Вечерта обещава приятни изненади и неочаквани подаръци.

 

ТЕЛЕЦ

Ден за размишления и анализи. Ще намерите отговори на някои заплетени казуси. Промени към по-добро очаквайте и в личните си отношения. Отлично ще се разбирате с близките си и няма да имате поводи за разногласия. Вечерта очаквайте и романтична среща.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес доста неща ще ви радват. Много от вашите идеи ще намерят подкрепата на хората около вас. Подкрепят ви хора, от които не сте очаквали такова нещо. Може да се договорите за съвместни действия. Творческият ви подход и фантазията ви ще са нужни днес. Вечерта е време за общуване с любимия човек.

 

РАК

Денят ще ви донесе много блестящи идеи, като не малка част от тях ще реализирате веднага. Не са изключени неочаквани срещи и интересни предложения, касаещи работата ви. Следобед е време за учене, събиране и анализ на информация. Ще получите новина, която е по-добре да не споделяте.

 

ЛЪВ

Добър ден за нови начинания. Импровизирайте. Така бързо намирате начин да реализирате и най-смелите си идеи. Всекидневните задължения ще ви бъдат скучни. Но вие ще се стараете да се справяте с тях добре. Вечерта ще имате възможност да се забавлявате в компанията на приятели.

 

ДЕВА

Днес сте чувствителни и обидчиви. Трябва да внимавате с думите и делата си. Околните не винаги ще ви разбират и вероятността за конфликти ще е голяма. Проявете търпение и толерантност. Работете по-самостоятелно. Очакван доход ще подобри значително настроението ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар