Аджелина Джоли шашна с нежна кожа като на младо момиче (Актрисата никога не е изглеждала по-красива – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата и на 45 е удивителна красавица

45-годишната Анджелина Джоли участва във видео интервю. Холивудската актриса изненада феновете с невероятния си външен вид.

Бившата съпруга на Брад Пит отдавна не се е появявала на бял свят публично. Звездата от филма „Изкушението“ никога досега не е обичала особено социалните събития и в светлината на пандемията на коронавируса те бяха напълно игнорирани. На редки папарашки снимки лицето на актрисата обикновено се вижда трудно заради предпазните средства.

Скоро Анджелина направи истинска изненада за феновете. Актрисата говори за работата по новите си снимка. В кадър Джоли се появи в изчистен и монохромен образ. Нейната младежка кожа, огромни очи, изсечени скули и перфектни къдрици веднага впечатлиха.

Снимки: Инстаграм

Джоли избра минимален грим и остави косата си разпусната, като само леко й придаде форма. Актрисата призна, че по време на снимките на филма „Тези, които ми желаят смъртта“, който се снима в Мексико, тя общува с 14-годишния австралийски актьор Фин Литъл.

Децата на филмовата звезда, които я придружаваха на снимачната площадка, също се сприятелиха с момчето. „Никой от нас не е живял в тази страна. Но бяхме там заедно и прекарахме уикенда, беше прекрасно “, – призна Анджелина.

В лентата бившата съпруга на Брат Пит играе ролята на пожарникар. Нейната героиня не може да се възстанови от смъртта на хора по време на пожар в гората, на които тя не можа да помогне. Жената обвинява себе си и не може да се върне към нормалния живот. Всичко обаче се променя, когато дете, което е загубило баща си, я помоли за помощ, предават от cosmo.ru.

Феновете се възхищават на външния вид на Анджелина. „Кожата ти е като на момиче!“, „Удивителна красота!“, са само част от коментарите.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар